SHOKKIPALJASTUS! Jussi Halla-aholla avioton lapsi

Suomen kuvalehti julkaisi juuri Jussi Halla-aholta itseltään tarkistetun tiedon, että hänellä on avioton taaperoikäinen lapsi ja  lapsen äidiltä tuli tieto, että suhde on jatkunut jo kahdeksan vuotta. Henkilökohtaisesti olen sitä mieltä, että olisi ihan hyvä jos ihmiset eivät turhan tarkkaan vahtaisi poliitikkojen tekemisiä varsinaisen politiikan ulkopuolella ja varsinkaan tekisi äänestyspäätöksiä näiden asioiden perusteella. Enkä muista että Halla-aho olisi ainakaan erityisemmin puhunut “perhearvojen” tärkeydestä, mutta en nyt mene tästä takuuseen.

Olen hieman pettynyt, kun laatulehti Suomen Kuvalehti on tehnyt tällaisen “paljastuksen”. Nykymaailmassa ei varmaankaan ole  kovin realistista odottaa, etteikö media tutkisi julkkisten kohdalla myös tällaisia asioita, mutta kai sitä voi silti sanoa, että pidän tällaisten paljastusten julkaisemista negatiivisena asiana.
Jonkinlaisena politiikan valtapelien ja metakeskustelun ystävänä kuitenkin ihan mielenkiintoista seurata mitä tässä on taustalla ja mitä kaikkea tästä voi seurata. Ajoitus saattaisi viitata siihen, että joku haluaa sabotoida Halla-ahon puheemjohtajakamppanjaa. Jos on kyse tästä, niin onko vuotaja persujen sisä- vai ulkopuolelta? Iltalehden Tommi Parkkonen ehti jo Twitterissä ilmoittaa saaneensa tiedon Timo Soinilta, johon SK:n Salla Vuorikoski kertoi itse saanensa tiedon toisesta lähteestä ja Matias Turkkila vaatii Parkkosta oikaisemaan väitteensä. SK:n päivitetyssä juttuun kuitenkin mainittu, että asia olisi selvinnyt lapsen äidin Facebook-postauksesta.

Ihan hauska myös katsoa miten kuitenkin keskivertokansalaista konservatiivisemmat persujen kannattajat tähän suhtautuvat. Heikentäisikö tämä oikeasti Halla-ahon mahdollisuuksia puheenjohtajaksi? Nopealla hommaforumin selailulla näyttää, että sielläkin monet näyttäisivät aidosti olevan hieman pettyneitä. Entä missä määrin liberaalimmat Halla-ahon vastustajat malttavat mielensä ja lähteekö useampi mukaan asiattomampaan paskanheittoon. Entä kuinka paljon laadukkaammat mediat tätä aihetta käsittelevät? Tänään esimerkiksi Halla-aho ja Terho ovat A-Studion vieraina.

 

5 thoughts on “SHOKKIPALJASTUS! Jussi Halla-aholla avioton lapsi

  1. Onhan näitä, jokaisella kunnon miehellä (ellei se toinen puoli ole hankkinut aborttia, kuten eräs minun entinen tyttöystäväni {sopii arvata miksi hän on entinen}). Turha Halla-Ahoa ylistää tällaisista saavutuksista.

  2. Halla-aho on toistuvasti julkisesti valehdellut, että hän on neljän lapsen isä. Miltä tuntuu viidennestä, jonka Halla-aho julkisesti kieltää? Poliitikkojen yksityiselämä ei muille kuulu, mutta Halla-aho on toiminut tässä selvästi raukkamaisesti. En ole yllättynyt.

    1. Turha pilkata aikaansaava miestä. Jos hän on tehnyt neljä lasta ja jokusen lehtolapsen, sehän vain osoittaa hänen viriiliyttään. Ei se ole raukkamaisuutta, vaan elämää. Oikeaa elämää. Ja ken sen tuntee, tietää heissä jotka sen ovat eläneet, ei ole syyttämistä.

      1. Kiitos näistä tärkeistä kommenteista. Olet selvästi hieno ihminen sekä todellinen äijä ja panomies.

    2. Joo, kieltämättä kyseenalaista toimintaa eikä tästä voi Halla-aholle todellakaan pisteitä antaa. Minä en vain arviosi poliitikkoa kovin pitkälti hänen yksityiselämänsä toilailujen perusteella. Halla-ahon politkoinnissa merittävämpiäkin juttuja, joita voisi kritisoida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *